Omwille van aanhoudende gezondheidsproblemen ben ik genoodzaakt om de activiteiten v…

Omwille van aanhoudende gezondheidsproblemen ben ik genoodzaakt om de activiteiten van de praktijk aan te passen. Door een nogal onverwachte diagnose van de fysische geneesheer moet ik meer rust nemen.

Dit betekent concreet dat ik me meer zal toeleggen op 'deelbehandelingen'. Dit wil zeggen dat u als klant terecht kan voor 1 bepaald probleem. Ik denk hierbij aan…een ingegroeide nagel, een schimmelnagel, een kloof, eelt, wratten, wonde….Maar voorlopig dus geen volledige voetverzorging meer.

Voor de reeds gemaakte afspraken, hoeft u zelf niets te doen. Indien er iets gewijzigd moet worden aan uw afspraak dan neem ik zelf contact op met u.

Ik begrijp dat dit vervelend is en dat sommigen onder jullie liever een volledige verzorging hebben en daarom op zoek gaan naar een alternatief. Natuurlijk heb ik daar alle begrip voor.
Moest dit in de toekomst wel terug mogelijk zijn, dan breng ik jullie via deze weg zeker op de hoogte.

PS: nog even een COVID herinnering. Voel je je niet lekker, ben je verkouden, hoesten, keelpijn, koorts, hoofdpijn, moe…Verzet je afspraak dan AUB kosteloos! Momenteel is er 1 actieve COVID patiënt gekend die in de praktijk komt maar er is geen gevaar voor besmetting aangezien deze klant minstens 5 weken geleden voor het laatst op bezoek was.


Wij gebruiken cookies van google analytics om U in de toekomst de juiste diensten te kunnen aanbieden.