Lieve klanten en volgers,

Zoals de meesten onder jullie mij wel kennen kan ik nogal impulsief een berichtje op FB posten. Het hart op de tong (maar is niet altijd goed).
Zo ook het bericht van vorige week waarin ik enorm boos was op een 'collega' die blijkbaar onder de radar zou werken. Niet alleen voor mij leuk maar ik hoorde van een andere collega dat ze al 5 klanten kwijt was hierdoor en ik kan niet zo goed tegen oneerlijkheid. Maar goed, ik heb hierbij ook geïnsinueerd dat ik overwoog om te stoppen met de praktijk.

Na alles eens goed op een rijtje te zetten (ik weet het, ik zou dat beter eerst doen en dan pas een bericht posten 🙈) kan ik jullie bevestigen dat ik zeker NIET zal stoppen met mijn werk als gespecialiseerde voetverzorger. Daarvoor is de passie voor het werk en het contact met de klanten mij teveel waard.

Wel zullen er enkele wijzigen plaatsvinden. Maar dit is alleen maar goed nieuws want het zal betekenen dat ik niemand meer zal moeten teleurstellen. Wat dit concreet betekent kan ik jullie niet zeggen maar hou zeker de pagina in de gaten want weldra komt hier meer informatie over.

Corona heeft al veel teweeg gebracht maar voor mij persoonlijk was het een welgekomen pauze die me de tijd gaf om bepaalde knopen door te hakken. Net zoals iedereen heb ik het nu wel gehad en hoop ik dat de cijfers alleen maar in dalende lijn zullen blijven gaan.

Als alles goed gaat…fingers crossed, kunnen we de deuren in februari 2021 terug openen. Duimen jullie mee?

Ik hou jullie zeker op de hoogte.

Ik wens ieder van jullie dan ook een fijn eindejaar en een fantastisch 2021!

Groetjes
Sofie


Wij gebruiken cookies van google analytics om U in de toekomst de juiste diensten te kunnen aanbieden.