Contact

+32 472 58 18 29

info@therai.be

Therai – Sofie Vincent
Kasteelstraat 7
3130 Begijnendijk
BE0524.820.973

FAQ

Hoe gebeurt de bestelling?

Een bestelling kan u snel en eenvoudig via de webshop plaatsen. Van zodra u de bestelling heeft afgerond, zal u een bevestiging via e-mail ontvangen. Wij behandelen uw bestelling zo snel mogelijk.

Welke betaalmethoden zijn er?

Op de betaalpagina kan u kiezen uit verschillende betaalopties. Bancontact, KBC, Belfius, Sofort, Ideal…

U kan ook kiezen voor betalen via overschrijving. Uw bestelling wordt pas verwerkt na ontvangst van betaling.

In de praktijk kan u betalen op volgende manieren: cash, via Payconiq of via de Bancontact app op uw smartphone. Voor zowel Payconiq als de Bancontact app dient u deze eerste éénmalig te activeren en installeren op uw smartphone.

Levering en leveringskosten?

Elke dag worden er bestellingen verstuurd. Van zodra u een bevestiging van uw bestelling ontvangen heeft wordt uw order zo snel mogelijk verwerkt. Wij proberen steeds binnen 2 à 3 werkdagen te leveren.

Verzendkosten zijn afhankelijk van het gewicht van uw pakket.

Wij leveren zowel in België als in Nederland.

Afhaling is gratis.

Wat als een product niet meer in voorraad is?

Wij proberen van elk artikel een bepaalde voorraad ter beschikking te kunnen stellen. Voor de meeste artikelen hebben wij zelf een vrij korte levertermijn en kan de voorraad snel weer aangevuld worden. Voor sommige artikelen zijn wij echter afhankelijk van buitenlandse leveranciers. U kan de voorraad status van een artikel steeds in de webshop terugvinden.

Wat als er een probleem is met mijn bestelling?

Elke bestelling wordt met de nodige zorg behandeld en verwerkt. Moest er onverwacht toch een probleem zijn met uw bestelling, dan kan u steeds een e-mail sturen naar info@therai.be. Wij behandelen deze zo spoedig mogelijk.

Wat als ik aan de slag wil met etherische oliën?

Als u ook overtuigd bent van de kracht van etherische oliën of u wenst het iets te proberen, dan kan u gerust een e-mail sturen naar info@therai.be of mij telefonisch contacteren op +32 472 58 18 29. Ik help u graag verder.

0

Start typing and press Enter to search