Reacties van klanten

Hieronder lees je enkele reacties van klanten.

Wil je zelf een berichtje achterlaten?
Vul dan het formulier onderaan deze pagina in.

Omdat onze voeten ons door het leven dragen en ik als organist met handen en voeten speel, besef ik maar al te goed dat onze voeten een fijne behandeling verdienen en jij Sofie bent daar de geknipte persoon voor om dat te doen. Dat heb ik aan mijn voeten mogen ervaren. Bedankt!

Jos – Herselt

Vandaag langs geweest voor een pedicure. Heerlijke ontvangst in een zeer ontspannende omgeving. Met heel veel zorg en aandacht werden mijn voetjes verzorgd. Het was de rest van de dag op wolkjes lopen en nagenieten. Een aanrader!

Marjan – Begijnendijk

Vandaag voor de eerste keer bij Sofie geweest voor een nek- en rugbehandeling. Super tevreden! Na een uitgebreid kennismakingsgesprek voel je je helemaal op je gemak! Ze weet onmiddellijk waar de kwaaltjes zitten en weet hoe ze die moet behandelen. Het werken met de cups deed helemaal geen pijn! in tegendeel, het deed echt deugd. Sofie weet echt waar ze mee bezig is. Mij zal ze nog veel terug zien!

Lois – Begijnendijk

Ik ging langs bij Sofie omwille van nek- en hoofdpijn. Een gezellige praktijk waar ik duidelijke informatie kreeg alvorens ik behandeld werd. De behandeling zelf vond ik zalig. Sofie voelt duidelijk waar ze moet ‘doorduwen’. Aanrader!

Emely – Westmeerbeek

Vandaag mogen genieten van een deugddoende massage! Het was heel ontspannend! Sofie jij doet dit met veel passie en dat voel je! Ik kom zeker terug want het is zonder meer voor herhaling vatbaar!

Kelly – Begijnendijk

Vorige week voor de eerste keer langsgeweest bij Sofie. Heel vriendelijk ontvangst, voelde mij direct op mijn gemak. Behandeling van mijn nek en schouders was zeer goed. Voelde mij helemaal ontspannen. Kijk al uit naar mijn volgende afspraak ???

Kathleen – Wiekevorst

Als vrouw met fybrolijf heb ik al heel wat therapieën uitgeprobeerd. Er ontbrak elke keer iets waardoor ik verkrampte, zeer bleef hebben, het gevoel had dat ik de zoveelste in de rij was. Ik liet het zover komen dat ik liever met pijn rondliep dan weer eens iets te proberen uit schrik om weer van een kale reis thuis te komen. Tot ik de advertentie van Therai onder ogen kreeg. Toch nog eens iets nieuws proberen? Wat biedt Sofie: een hartelijke ontvangst, zeer relax, ze weet waar ze het over heeft, ze kan masseren zo zacht en aangepast aan mijn pijngrens, het hoofd en de voeten krijgen veel aandacht ( zalig!),het warmtedeken hield me ontspannen, de ruimte is licht en aangenaam, de muziek op de achtergrond draagt bij tot de sfeer. De prijs is zeer schappelijk. De dag na de therapie had ik bij opstaan al veel minder last van rechterschouder. Ik wil nog van dit…

Gritta – Tremelo

De allereerste pedicurebehandeling in mijn leven. Ik wist niet dat het zo nodig was. Wat een aangenaam gevoel, het was voetverzorging ‘uit handen’ en tegelijk ‘in handen geven’ van Sofie. Zo vakkundig, zelfzeker en doeltreffend aan het werk. Voor alles een oplossing. Knap gedaan van jou! Mijn voeten als nieuw ervaren, zalig toch.

Lisette – Blauberg

Zeer tevreden, goede pedicure met adviserende raad. Ik heb niets gevoeld van het verwijderen van de eelt en de behandeling aan mijn schimmelnagels
Voor mij is alles perfect verlopen volgens verwachting.

Vanessa – Begijnendijk

Vandaag voor de eerste keer geweest, heeft mij echt deugd gedaan. Fijne kennismaking en gesprek gehad. Mij zie je volgende week weer terug!

Meg – Begijnendijk

Een sessie stoelmassage bij Sofie is een echte aanrader als je nek helemaal vast zit. Je voelt direct het verschil. En een heerlijk gevoel tijdens en achteraf! ? Dank je wel Sofie dat ik snel bij je terecht kon!

Tine – Wezemaal

Snelle service bij Sofie. Na een gezellig gesprekje, met alle nodige info, ben ik verwend geweest aan mijn schouders. Mijne ‘beton’ is duidelijk wat losser gemaakt en kan niet wachten tot mijn volgende sessie…
een super aanrader

Katrijn – Begijnendijk

Vandaag heb ik mogen genieten van Sofie haar therapeutische been en voetmassage! Als fibro patiënt heb ik de laatste weken heel veel last in deze regio. Dus ik riep de hulp in van Sofie. Na uitgebreide babbel, waar ze heel veel tijd voor je neemt! Heb ik me mogen installeren op een lekker verwarmde bank. Benen werden onder handen genomen met massage en cup’s! Ook de voeten kregen de nodige aandacht! Zelf geeft ze uitgebreide info tijdens de behandeling (als je er nood aan hebt) anders kan je lekker relaxen met zacht muziekje op de achtergrond! Ik kijk al uit naar de volgende sessie! Sofie, bedankt voor je tijd en de babbel!!

Brenda – Westmeerbeek

Vorige week kreeg ik een eerste therapeutische behandeling bij Therai. Dankzij Sofie haar rustige en professionele aanpak voelde ik me al meteen op m’n gemak. Ook tijdens de behandeling kreeg ik de nodige toelichting. Voor mij was de behandeling ontspannend en deugddoend. De behandeling met de cups voelde af en toe wat pijnlijker aan, maar dit duurde niet lang en bleek de dagen nadien wel een positief effect te hebben. Een absolute aanrader voor wie last heeft van stress, rugpijn,… Of voor wie gewoon even nood heeft aan wat deugddoende me-time.

Jessy – Ramsel

Vriendelijke ontvangst ?. Alles wordt eerst goed uitgelegd alvorens de behandeling wordt gestart. Ook de nabehandeling voor thuis wordt tot in de puntjes meegegeven. Zeker voor herhaling vatbaar. ??

Manuella – Baal

Zalige massage en super behandeling aan men voeten
Toppie

Dave – Westmeerbeek

Ik ben heel tevreden van jouw manier van werken. Super hygiënisch en nen doorzetter om iemand zen pijn te verlichten. Dikke merci.

Marissa – Begijnendijk

Vandaag langs geweest voor een verzorging bij Sofie…. het mag (moet) gezegd worden… deze dame heeft GOUDEN handen… het was top!

Ellen – Begijnendijk

Mijn eerste keer en het was een super goed gevoel !

Peggy – Tremelo

Vorige week een acute lumbago gehad en sofie heeft me super hard geholpen. Ze weet waar ze mee bezig is, ze is een topvrouw… is een super aanrader!!

Sarah – Begijnendijk

Zalige genoten bij Sofie alle stress even weg laten masseren. Een aanrader ik ga zeker terug

Tina – Begijnendijk

Nen hele dikke merci Sofie voor de leuke babbel vooraf en de goei behandeling Toppie�Nek en schouders losgemaakt met een deugddoende en ontspannende massage. Voelt zalig en met een rustgevend muziekje op de achtergrond en een heerlijk geurtje maakt da het helemaal af. THX en de volgende afspraak is reeds gemaakt. Zeker een aanrader �

Peggy – Betekom

Een echte aanrader!

Stefanie – Westerlo

Deel uw ervaring

Gebruik onderstaande formulier om uw reactie te delen:

0

Start typing and press Enter to search