Wat is shoefresh?

Nooit meer stinkende en natte schoenen met de Shoefresh: de schoenverfrisser die reinigt én droogt. Al 6 jaar op rij de best verkochte en beoordeelde schoenverfrisser van Europa.

Voordelen van de Shoefresh schoenverfrisser

✔ In 25 minuten schoenen hygiënisch, fris en droog
✔ Verwijdert stank, bacteriën, zweet en vocht
✔ Eenvoudig in gebruik: start en stopt automatisch
✔ Verfrist schoenen, laarzen, scheenbeschermers, handschoenen en helmen
✔ Effectief tegen voetschimmel en kalknagels.

Geen stinkende schoenen meer in huis

Gemiddeld bevatten schoenen meer dan 400.000 bacteriën en schimmels! De Shoefresh schoendroger reinigt je schoenen in 5 minuten met behulp van gepatenteerde Active Oxygen Technology™. Actieve zuurstof pakt schimmels en bacteriën aan die stank, maar ook voetschimmel en kalknagels kunnen veroorzaken. Een echte geurvreter voor je schoenen! Na enkele minuten vervalt de actieve zuurstof weer tot zuurstof. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat er na het reinigen iets achterblijft in de schoen of in de ruimte. De Shoefresh genereert zelf actieve zuurstof en heeft daardoor geen navullingen nodig.

Nooit meer natte schoenen aantrekken

Schoenen drogen met behulp van kranten of de verwarming is verleden tijd. En dat is maar goed ook, want dit is erg slecht voor de levensduur van schoenen. Met de Shoefresh worden schoenen in 20 minuten van binnenuit gedroogd met warme lucht. Dankzij de krachtige Turbo Air Fan™  verdwijnen zweet en vocht extra snel. De Shoefresh is 100% veilig: de temperatuur in de schoenen wordt continue gemeten. Hierdoor is het uitgesloten dat schoenen te warm worden of beschadigen.

Eenvoudig in gebruik: start en stopt automatisch

Zet je schoenen op de Shoefresh schoenendroger en de rest gaat vanzelf! Het Infrared Detection System™ zorgt er voor dat het programma automatisch start zodra je schoenen op de houders zet. Wanneer het programma afloopt, schakelt de stroom besparende stand-by modus in.

Het perfecte programma voor iedere schoen

Je kunt de Shoefresh schoendroger volledig naar eigen wens instellen: de duur van het reinigen, drogen en de droog-temperatuur stel je gemakkelijk in. Het standaard programma begin met 5 minuten reinigen en gaat daarna verder met 20 minuten drogen op 60°C graden. Dit programma is perfect voor sportschoenen, sneakers en andere synthetische materialen. Voor leer adviseren we een temperatuur van 40°C. De duur van het reinigen en drogen kun je verhogen als schoenen erg nat zijn of erg stinken.

Geschikt voor meer dan alleen schoenen

De Shoefresh schoenverfrisser droogt en reinigt alle materialen. Hierdoor is de Shoefresh onder meer geschikt voor sportschoenen, sneakers, leren schoenen, werkschoenen, skischoenen en laarzen. Bovendien is de Shoefresh te gebruiken voor andere items die je hygiënisch wilt reinigen, drogen of opfrissen. Denk aan sloffen, sokken, (boks)handschoenen, scheenbeschermers of helmen. De Shoefresh wordt standaard geleverd inclusief handige helmhouders. Kinderschoenen passen op de Shoefresh vanaf schoenmaat 35.

Voorkom (her)besmetting van voetschimmel en kalknagels

De Shoefresh schoenverfrisser wordt aanbevolen als onderdeel van een effectieve behandeling van kalknagels en voetschimmel (zwemmerseczeem). Als je de bacteriën en schimmels die dit veroorzaken niet aanpakt, heb je kans dat de infectie keer op keer terugkeert. Shoefresh helpt (her)besmetting van voetschimmel en kalknagels uit je eigen schoenen voorkomen. Schone schoenen zorgen immers voor gezonde voeten.

De schoenenspray van Shoefresh

De Shoefresh schoenenspray maskeert de geur niet, maar reinigt de schoenen van binnenuit.

  • Biedt duurzame en langdurige verfrissing;
  • beschermt tegen voetschimmel en kalknagels;
  • remt wildgroei van bacteriën en schimmels;
  • geschikt voor alle soorten schoenen;
  • natuurlijk product: bevat geen chemicaliën of andere schadelijke stoffen;
  • werkt tot 7 dagen

Deze producten zijn te verkrijgen bij Therai Begijnendijk.

Opgelet: er is steeds een beperkte stock aanwezig. U kan uw apparaat en/of producten steeds afhalen na afspraak. Indien geen stock aanwezig dient u rekening te houden van een levertermijn van enkele dagen. Afhalen is uiteraard gratis. De producten kunnen eveneens verzonden worden. Verzendkosten zijn voor de koper.

Voor meer informatie kan u altijd contact opnemen met Sofie op info@therai.be

Wij gebruiken cookies van google analytics om U in de toekomst de juiste diensten te kunnen aanbieden.